Wednesday, 11 June 2014

Baucer buku.



aku pon tak tau ape motif pompuan tu ade dengan payung bagai, kahkah.
okay stop main2, serius.
aku ade azam, kamon lah, ingat aku takde azam ke?
first nak ade library and rak buku camni kat umah.
maksud aku rak buku yang ade tangge camtu, ohhh indahnye dapat main2 tangge!
azam second aku ialah rajin update blog, hhu.
hmm baucer buku ade lagi 50, cadangnye nak habiskan beli novel indie.
lejen press, fixi, terfaktab tapi malas pulak nak cari jauh2 kat angsana kan.
so, aku saje luahkan kat sini, mane tau ade yg jual buku lejen 5 rm50 free postage kan, nak jugak aku beli guna baucer buku, hhik
novel indie terbaik yang aku penah bace ialah rokok nan sebatang, 
maybe sebab aku suke travel and try makanan, tapi unexpected ending tu yang best tu. 
cinta sejati ialah cinta yang gagal~




nak semua niiiiii!
adios~


Sunday, 8 June 2014

Set Cathy Doll Chili Bom


sape2 yang nak wangi sambil kurus boleh cuba set ni, dijamin berkesan!
boleh buang lemak dan selulit2! muehehe
jom try! murah je, packaging comel lak tu!

1) CATHY DOLL CILI BOM FIRMING SAUNA BATH GEL

Mandian di gunakan khas bagi membuang lemak yang tidak diingini dengan mudah ketika anda mandi
turut menghilangkan sel-sel kulit kasar pada tubuh anda. turut menjadikan kulit anda lembut dan licin
bau yang wangi dan menyenangkan seperti anda sedang bersauna.
Mengurangkan kedutan dan selulit pada kulit anda
cara penggunaan :
urut pada bahagian yang berlemak 15 hingga 20 minit, kemudian bilas.

======================================

2)CHILLI BOM LEG ESSENCE

Cathy Doll Chilli Bomb is a body scrub and body toner! Use it after shower and scrub onto arms, legs and body in a circular motion, you will feel a tingeing sensation, it',s because the scrub is working hard for you! Your body will look toned after one month of continuous usage.

=====================================

3)CATHY DOLL FIRMING V-LINE FACIAL CLEANSING GEL 120ML

Product Description :New formulated from Korea helps to reduce Cellulite with the self heating beads. It also helps to lift your face for a sexy V line shape.

How to use : Squeeze a small amount of foam into hands and lather it until the beads disappear. Lather. Rinse with warm

Recommended : Excellent Slimming V-Line face and to tone up flabby skin

Ingredients : Sodium Laureth sulfate, water, acrylates copolymer, polysobate 20, cocamido propyl betaine lauramide DEA Sodium Chloride, Betaine, Potassium Hydroxide, Fragrance, Butylene glycol vanillyl, butylether, propylene glycol, citric acid, carrot extract

Features :
self heating
anti-cellulite
face lifting
make the skin firmer

Size : 120ml

jom try!
sape nak kurus jom pakat2 try!

Set Cathy Doll Bonjour Paris Luxury.




kepada akak2 dan auntie2 yang selalu stress boleh la manjakan diri dengan 3 barangan ni, wangi sangatttttttt! ade 24k gold, pearl dan ros tau!
tengah nak clear kan stock ni! mai mai order! ade free gift tau! bleh pm atau contact 0137270375/0108890289

1) Cathy Doll Bonjour Paris Luxury Scrub Gel 150ml

menyegarkan badan
mengeluarkan bau bunga selepas penggunaan
melembapkan kulit
membuat anda berasa segar selepas setiap kali digunakan.
mempunyai 24K gold, Pearl dan Rose
sesuai untuk semua jenis kulit
boleh digunakan setiap hari.

2) CATHY DOLL Bonjour Paris Luxury Perfume Gel 250ml

Bau yg sgt wangi
Tahan lama
rasa fresh selepas mandi
ade bijik2 mcm scrub
boleh hilangkan daki di badan
bau badan yg wangi seperti pakai perfume
24k gold + pearl + rose

3) Cathy Doll Bonjour Paris Perfume body lotion.
250ml.

bau sgt wangi
lembutkan kulit
lembabkan kulit

boleh beli satu2 tau! pm now!


nRelate Posts and Homepage