Wednesday, 11 June 2014

Baucer buku.



aku pon tak tau ape motif pompuan tu ade dengan payung bagai, kahkah.
okay stop main2, serius.
aku ade azam, kamon lah, ingat aku takde azam ke?
first nak ade library and rak buku camni kat umah.
maksud aku rak buku yang ade tangge camtu, ohhh indahnye dapat main2 tangge!
azam second aku ialah rajin update blog, hhu.
hmm baucer buku ade lagi 50, cadangnye nak habiskan beli novel indie.
lejen press, fixi, terfaktab tapi malas pulak nak cari jauh2 kat angsana kan.
so, aku saje luahkan kat sini, mane tau ade yg jual buku lejen 5 rm50 free postage kan, nak jugak aku beli guna baucer buku, hhik
novel indie terbaik yang aku penah bace ialah rokok nan sebatang, 
maybe sebab aku suke travel and try makanan, tapi unexpected ending tu yang best tu. 
cinta sejati ialah cinta yang gagal~




nak semua niiiiii!
adios~


4 comments:

tenku butang said...

teman suka ada library mcm ni.. tapi nak semua buku berkaitan art, seni lukis, dan design2 .. heee (memilih)

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 102
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

MyCherita said...

Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking sambil cari kawan blogger.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

Hafizah Halim said...

Assalamualaikum & Salam Perkenalan...
Jom imarahkan Ramadhan dan join GA saya ni :
http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

nRelate Posts and Homepage