Sunday, 16 February 2014

1st GIVEAWAY BY FARIS YAHANI



klik banner utk join!


1ST GIVEAWAY BY FARIS YAHANI adalah kerjasama dari 2 orang rakan blogger yang membantu bagi menjayakan GIVEAWAY untuk yang pertama kali ini . Dengan lafaz Bismillahirahmanirahim.. 

Faris merasmikan 1ST GIVEAWAY BY FARIS YAHANI .

 Terma dan Syarat .
  • Follow Blog Ini . 
        - Faris Ris
        - My Territory ... Mazni Fareeha
        - Cik FiFi Yohannes

  • Like Pages .
        - Garam Buluh Hai-O
        - MFY Fashion And Beauty 

  • Follow Twitter
        - Faris Ris
        - Mazni Fareeha

  • Buat Satu Entri Yang Bertajuk Berkaitan Dengan GA ini . 

  • Kemudian , pastekan link tersebut di entri ini .  

  • Gambar GA wajib ada di dalam entri dan pastikan entri menarik untuk dibaca . 

  •  Pemilihan pemenang berdasarkan Top referral serta cabutan bertuah.

  • pemenang akan dihubungi melalui FB untuk proses pengeposan hadiah.

HADIAH - HADIAH



TOP REFERRAL  - BB Cream - Shawl

CABUTAN BERTUAH   - Topup RM5x2                                 
                                 - Cute Keychainx5
                                 - Edit & Review Blogx5
                                 - Dan Lain - Lain . 







    TEMPOH GIVEAWAY
    2 Februari 2014 - 16 Februari  2014

    SOALAN :: Kalau Tiada Akaun Twitter ?
                    -- Boleh Join Juga . 

    Ladies Closet GiVeAway by effafarhana

    klik banner untuk join!

    Syarat-syarat penyertaan??? tengok dibawah ye ^_^
    1. Copy and paste banner diatas and back link ke entry nie
    2. Tinggalkan link entry dekat ruang comment dibawah macam nie ::

    Hai, Join this GA
    Nama:: Link::

    3. Follow blog ini and like this page effafarhana
    4. Click and click all this :: sharing :: is :: caring :: so :: share :: it :: with ::  love :: (tunggu sampai habis loading ye.. wajib)
    5. Add friend facebook Farra Sweethome (wajib)

    Giveaway nie bermula dari hari ini 14 feb until 1 march 2014 at 11.30 PM... pemilihan pemenang adalah by random selection and akan diumumkan pada 4 march 2014... jika pemenang yang dipilih tidak mematuhi syarat yang ditetapkan, second random selection akan dibuat.. take note ye ^_^

    simple right??? so jom ramai2 jom this Giveaway ye kawan-kawan ^_^

    Thursday, 13 February 2014

    Menang First Giveaway by Nur Lovekasih Blog



    onyonyonyo~

    one word, alhamdulillah http://matcuoi.com
    for the first time join GA dan tak sangka antara 66 orang yg join, kite antara 9 orang yang terpilih :)
    dan menang novel pulak tu, hiks

    oh yang ni ada kat shoutbox kat sidebar tu haa :)
    yang ni ID peserta yang join, kite no 56~



    dan ni senarai pemenang, tengok2 no 56 ada, alhamdulillah :)
    terkejut gile kot sampai tonyoh mata 2 , 3 kali, lepas dah kompem terus lari2 riang pi bilik syasyot cakap kite dapat novel! peberet kot novellllll, hiks
    actually kan, hadiahnya boleh pilih, ade shawl, tasbih digital, novel, blouse, topup dll
    nasib baik lah kite yang terawal dapat tau mende ni so benefit nya kite dapat pilih la ape yang kite nak, hho



    yup, ni la shawl and blouse yang ditawarkan, hhe
    saje tunjuk gambar blouse ngn shawl padahal kite pilih novel, hiks
    lepas check teros gigih pm sis tu kat fb, hho, takot novel ku lesssssap di booked orang lain, hee
    okay sape yang nak tengok entry pasal GA tu klik SINI

    oh satu lagi, for those yg asked me pasal lagu UNIC kat belog ni, kome nak tanye lagu yang mane satu ek??
    ade banyak kot lagu yang kite masuk dalam playlist ni, hho

    orite, tu je kot, lagi sekali, alhamduillah ya rabb, tak sangka sangat, tu la orang cakap rezeki tu kite tak jangka kan?
    minggu ni macam macam benda baik jadi, syukur, nangissssss.

     Allah ambil satu sebab nak ganti dengan sepuluh~
    Allah tu baik kan?
    btw, tahniah untuk yang menang :)
                                                  may Allah bless~
    salamun 'alaik 

    http://matcuoi.com

    1st Giveaway by Amylia Azman Blog



    klik banner untuk join!
    pendapat kite tentang blog cik Amylia ialah :
    1) background : simple dan warna yang sedap dipandang,pinky peach gituuu 
    2) sidebar : tersusun ! kemas, siyez tak tipu
    3) tab menu : maybe boleh buat divider supaya lagi kemas ,yang ni bagi pandangan kite la, kalau orang lain tak tau lerr, hee
    overall bagi kite blog awak ringan,loading laju, header comel, mesti gila novel jugak kan ? hee
    dari 5 bintang kite bagi blog awak 4.5 bintang~
    untuk cik Amylia Azman,
    semoga perkongsian ilmu antara kita diberkati dan dapat memberi manfaat untuk orang lain :)
    salam ukhwah dari shud ~
    salamun 'alaik



    Wednesday, 12 February 2014

    IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014


    klil banner untuk join!

    Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

    1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
    2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"
    3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry
    4) Letak link sponsor dalam entry
     5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
     6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)

    TARIKH TUTUP : 16 FEBRUARI 2014
    KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH 
    PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)



    Exclusive Giveaway by Mieya Atiera

    Assalamualaikum :)

    klik banner untuk join.
    Sebanyak 107 hadiah menanti pemenang bertuah.
    (
    klik untuk ketahui senarai hadiah)





    Tuesday, 11 February 2014

    Random Giveaway oleh ctfand.com



    klik banner untuk join!

    Bermula 30 Januari 2014 hingga 12 Februari 2014 (2 minggu), pengunjung ctfand.com dijemput untuk menyertai Random Giveaway  oleh ctfand.com. Pemberian GA akan ditentukan oleh Random.org yang dibahagikan kepada 2 kumpulan:
    Kumpulan 1: 10 peserta terawal akan bersaing untuk mendapat 1xRM30;
    Kumpulan 2: Peserta seterusnya akan bersaing untuk mendapat sebanyak 3x Topup RM10 (Celcom/Digi/Maxis/Happy/UMobile).
    Tarikh tutup adalah pada 12 Februari 2014. Pemenang akan diumumkan pada minggu berikutnya (13 – 19 Februari 2014) 


    Monday, 10 February 2014

    Giveaway Gadis Floral by Cik Akie


    klik banner untuk join :)
    Top Referral
    Flower Crown *macam dalam gambar
    Flower bracelet
    Topup RM10
    Keychain Cenderahati

    Random
    Keychain cenderahati x 4
    Topup Rm 10 x 1
    Topup Rm 5 x 2
    Topup Rm 5 x 3
    Topup Rm 5 x 1
    Bawal shawl x 1
    2 brooch chiffon x 1
    Tudung bawal x 1
    kupon 10% off aksesori x 20
    kupon 30% off utk kek gula hangus/karamel x 20
    Floral Bracelet x 2
    Flower Crown x 1
    tamat 15 Feb,
    jom join :)


    Fantastic Giveaway By Syaza



    Fantastic Giveaway By Syaza
    Due date : 22 Mac 2014

    Banyak Hadiah Menarik Menanti Anda !

    Top Refferal (1 pemenang)

    1 Blouse
    1 Novel "Gadis Berniqab"
    1 Shawl from Madinah
    1 set produk kecantikan bernilai RM 40
    1 helai shawl ( 2 ton )
    1 Army T-shirt Nerd
    Poskad Korea + blogger card mini calendar + topup RM5

    Top Refferal Kpopper ( 1 pemenang )

    1 Peplum Blouse
    1 set Exo December Fridge Magnet
    1 Baju Infinite + 1 random button Exo
    1 EXO Lay The Celebrity Poster
    1 EXO Kai The Celebrity Poster
    1 Army T-shirt Nerd
    Poskad Korea + blogger card mini calendar + topup RM5

    Random
    Skirt x 2
    T-shirt Running Man x 1
    Smurf Shoes Hp Plug x 1
    Bantal berharga RM 50 x 1
    Tudung bawal x 1
    Tudung Bawal Plain x 1
    Glitter Shawl x 1
    1 Cathy Doll + 1 Compact Powder
    Heartshape Stick x 1
    Mustache Stick x 2
    Cute Keychain x 2
    Keychan Bear x 2
    1 Hairclip + 1 Brooch x 2
    4 bookmark + 2 brooch x 2
    Topup RM 5 x 1
    Topup RM 10 x 1
    Baucer diskaun 10% x 5
    Baucer diskaun RM 3 x 5
    Transparent Header x 2
    Poskad Korea + blogger card mini calendar + topup RM5 x 1



    *************************************************************

    Review Khas Elvee Exclusive Closet

    Elvee Exclusive Closet menjual pelbagai jenis pakaian yang sangat cantik dan membuatkan anda sentiasa tampak
    bergaya . Harga pakaian yang dijual semuanya amat berpatutan . Antara salah satu koleksi Elvee Exclusive Closet
    ialah Princess Maxi Dress . Ala-ala princess gitu :)

    Photo

    Berminat ? Lekas hubungi Elvee Exclusive Closet di Facebook .

    *************************************************************

    Butiran Diri Saya

    Nama Fb :Ayna Shuhada
    Nama Twitter : -
    Nama Instagram : -

    Syarat Longgar :

    Link share gambar ElveeCraft : -
    Username WhoAA : cikshuhada68@gmail.com

    Kalau korang tak buat syarat longgar tu pun takpe :)

    Sunday, 9 February 2014

    MINI GIVEAWAY NOVEL OH NOVEL

    jom ramai ramai join!
    hadiah novel tauuuu
    harap harap dapat :)


    heaven nye if dapat novel ni~
    sesape yang nak join sila klik SINI
    tarikh tutup 22 Feb, salamun 'alaik 
    http://matcuoi.com

    Saturday, 8 February 2014

    1st Giveaway by Nur Lovekasih blog

                                           

    seorang blogger yang bernama Nurullai Abdullah telah lancarkan first giveaway so click banner untuk sama sama join!
    mama kepada 3 orang anak ini menawarkan hadiah yang best tau!
    antaranya : -

    NOVEL
     BLOUSE

    SHAWL
         TASBIH DIGITAL
       TOPUP - RM5 , RM10
        (MAXIS, CELCOM, DIGI)

    caranya sangat mudahhh
           

    1. Buat satu entri bertajuk '1st giveaway by Nur Lovekasih blog' dan tampal gambar kat atas tu sekali dalam entri. Backlink kan entri anda di SINI.

    2. Dalam entri, tuliskan hadiah yang dipilih dan bagi pendapat tentang blog INI misalnya apa yang perlu untuk memperbaiki blog ataupun apa je la.

    3. Wajib follow blog INI , dan juga follow di google+ .



    6. Dah selesaikan semua, letakkan link entri penyertaan anda di kotak komen entri INI.

    #Giveaway ini terbuka untuk semua rakan blogger dan semua yang ada facebook.

    #untuk yang tiada blog, syarat no 1, 2, dan 5 wajib dipatuhi. Syarat no 1, buat notes di fb masing2 dan post kan ke fb saya dengan tag 'saya join giveaway http://mylovekasih.blogspot.com' . dan komen di entry INI dengan nama facebook anda.

    #12 Feb 2014 - senarai peserta akan dikeluarkan.
    #13 Feb 2014 - pengumuman para pemenang

     haa senang kan??
    jom la joinnn
    hadiah yang dipilih semestinya novel dan blouse, hee
    semoga Allah permudahkan dan semoga Allah permudahkan urusan sis Nurullai Abdullah, dan kepada 
    Ahmad Zuhri,Ahmad Syakir dan Ainnur Diyyana,
    jadi anak yang soleh dan solehah syg,
    permudahkan urusan mama dan ayah :)
    may Allah bless you sis Nurullai Abdullah :)
    moga Allah permudahkan~
    salamun 'alaik

    2ND GIVEAWAY BY NABILAMEDAN


    2ND GIVEAWAY BY NABILAMEDAN


    Tekan Banner diatas untuk sertai giveaway ini. Giveaway ini mendapat tajaan daripada Hazwan Hairy, Zara Nurhaidah, Akma Khaieri, Emas Putih, Ieta Mad Sa'ad, Nur Shuhada Abdullah, Julia Jamaludin, Amirul Syahnaz dan Blog Eita. Giveaway ini dianjurkan oleh Nabila Medan.
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah wang tunai sebanyak RM50. Hadiah bagi kategori cabutan bertuah ialah seperti Wang Tunai RM100, Wang Tunai RM20, Bag, Shawl Satin, Shawl Glitter, Novel, Havoc Tshirt, Geek Tshirt, Wolf88 Tshirt, Topup, Kasut, Rantai dan juga Subang. Sebanyak 15 orang pemenang bertuah dicari bagi memenangi hadiah-hadiah tersebut. Giveaway kali ini mencari seramai 16 orang bagi mendapatkan hadiah dalam kategori top refferal dan juga kategori cabutan bertuah.

    jom join ramai ramai!

    Friday, 7 February 2014

    First Giveaway in 2014 by Luhan'sWife


    click banner untuk join

    First Giveaway in 2014 yang dianjurkan oleh Miaae Dorra yang menawarkan hadiah hadiah menarik menanti anda. Pemilihan pemenang berdasarkan Top referral dan Random.org. Jadi, mari ramai ramai memeriahkan First Giveaway in 2014 ini.

    Daya The Sixth's Giveaway

    Assalamualaikum sahabat (:

    Mari meriahkan Giveaway pertama Daya hehe


    << Klik banner untuk join >>

    SEGMEN ADD DAN FOLLOW BY MISS 1826


    Assalamualaikum


    *click banner untuk join.


    Tujuan:
    ~ merapatkan ukhuwah antara para blogger.
    ~ menambahkan bilangan friend di facebook anda.
    ~ menambah bilangan follower twitter anda.
    ~ menambah follower instagram anda.
    ~ mencari blog untuk diletakkan dalam bloglist miss 1826


    my detail:

    1.  blog : http://cikshuhada.blogspot.com/

    2.  g+ : -

    3.  facebook : https://www.facebook.com/ayna.shuhada

    4.  fanpage (kalau ada): https://www.facebook.com/blogcikshud?ref=ts&fref=ts

    5. twitter ( kalau ada) : -

    6. instagram (kalau ada) : -

    * sila isi form di atas supaya Miss 1826 dapat add dan follow korang balik.

    Semua peserta peserta akan diletakkan dalam bloglist Miss 1826 selama 1 tahun.

    tamat: 14/2/14


    Mini Giveaway by www.AimanAziz.com


    klik banner untuk join!
    Syarat Penyertaan :

    Cara menyertai :
    • Create satu entry yang bertajuk "Mini Giveaway by www.AimanAziz.com"
    • Masukkan banner di atas dan wajib backlink kan ke entry ini
    • Letakkan link entry di ruangan komen
    • Tarikh tutup : 14/02/2014
    Hadiah untuk Pemenang :





                                
                                        Wang Tunai RM50 untuk seorang pemenang 

                               
                                             Limited Bookmark untuk 40 orang pemenang


    Pemilihan Pemenang :
    • Wang tunai RM50 - Top Refferal
    • 10 keping Bookmark - 10 terawal yang menyertai
    • 30 keping Bookmark - Berdasarkan random

    jom la ramai ramai join!

                                                                              http://matcuoi.com

    1st Mini Giveaway 2014 by Shad

    1st Mini Giveaway 2014 by Shad

    Greetings and Assalamualaikum to all. Hasrat Shad nak buat Giveaway 
    untuk tahun 2014 ni akhirnya tercapai jugak. Jemput semua join ya.


    KLIK BANNER UNTUK JOIN

    Hadiah :

    Power Bank x1
    T-shirt x1
    Novel x2
    Long Necklace x1
    Shawl x1
    Bracelet x4
    Ellips Hair Vitamin x2
    Fridge Megnet x1
    Top-up RM5 x10
    Top-up RM10 x3

    Lima peserta pertama dan terakhir dapat hadiah misteri!


    jom join!!!
    lusa tarikh tutup, cepat cepat!