Tuesday, 4 February 2014

UniSZA,Tembila - Sem 2

Assalamualaikum
hai, tak pernah-pernah kite rajin nak berblogging camni tetibe hari ni tah mood ape datang terus bukak blog dan menaip, hho.
dah sem 2 dah, rasa macam baru mggu lepas je abes orientasi kat gong badak, hha.
rase macam baru bulan lepas je kenal hani, atie, emy, adaa, iman, syasya, atul, bella, blabla kannn
tengok-tengok dah abes 1 sem dah, dah final, dah test2, dah asignment, dah public speaking, dah presentation, dah debat.. rindu :'(
dan tadi baru check result, one word, alhamdulillah
http://matcuoi.com
bersyukur sangat sangat walaupon COA dapat B, hha
lantak pi laaaaaa, benda dah lepas, takpe sem 2 boleh naik pentas punye lah, aminn 


pagi tadi semua kalot dok tanya kelas ape bla bla, dapat text cakap kelas kul 6, dan kelas tu kelas BI,
ahh memang habis awal la, sir pun brief2 sikit jaa, katanya nak lagi strict, aigoooo http://matcuoi.com
dan sekarang ni memang tak tau nak buat ape, tetibe tergerak nak baca blog irine nadia, irene pakai wide shawl, labuh :)
yg hok baby medina tu makin hari makin gebusss, omey ngattt, jeles tengok baby orang lain,wuwuwu, nak baby gakkkkk, umi nak babyyyyyy! kena sampuk http://matcuoi.com
okeh back to normal, phewww, untuk medina, jadi anak yang solehah syg, mudahkan urusan ibu dgn ayah :')
bile kte g shopping complex nampak seorg ibu pegang baby rasa macam nak kidnap je baby tu,dan kalau lalu lorong susu2 baby, baju2 baby mesti tangan otomatik g kat perot, feeling2 macam tengah pegang baby je kannnnn , hha
haishhh , kite yang anak dara ni pon dah nak sangat2 baby ape lagi yang kawen 4-5 tahun tapi takde baby lg kan, tah ape perasaan diorang kan, mesti hati diorg jenis tabah gile, kalau kite tah laaaa, tak sekuat tu kot..
haritu p ospital, teman amri wat medical check up sbb dia nak g SBP, time tu pon ramai gile ibu2 pregnant, bestnye tengokkk, jeles! jeles! hha
ade sorang akak tu tanye kite dah bape bulan ngandung pastu dia selak tudung, rasa2 pastu dia cakap "eh x ngandung pon tapi kenapa ada kat sini?" kite senyum2 je la, kikiki,
kite jawab je la saje nak rase aura orang2 mengandung, aura la sangat, hha, best tengok jee, semoga kite dapat suami yang suka budak2, hhik, pastu jeles ngan anak sendiri "Ayah tak pernah pun acah-acah umi macam tu!!". 
http://matcuoi.com
hari tu g balik uma mak pastu dapat tau sepupu dah lahir, nama aidil adha, sebijik macam muka mak nye, omey ngatttt, mata bulat, sentuh sikit da gelak, ya allah kenapo comey sgt niiiiiii, rasa nak gigit2 je,hahaha
ahh sudah, mengarut sangat dah ni, out of topic sat, baru sem 2 kot dah teringin baby, hahaha,tah nt dah sem 7 tah macam mana la kite, hhik, ya Allah, permudahkan lah :)



ohh nak cakap ni yang dah ada pengganti beto dah, 2 jantan , sekor betina, mona, benji, mok, bila lah si mon ni nak breed, tak sabar nak tengok anok2 dia ni, nak tengok ikot rupa benji ke mok, hohoho,
semoga cepat beranak mona, kihkih, nak jadi bidannnnnnn, hho.

sekian, may Allah bless~
bukak buku baru, buku lama kita simpan buat panduan dan peringatan :)
Kalau nak bercinta, cari yang halal untuk setia, kalau nak bahagia, 
kejar doa-NYA ke syurga  
salamun 'alaik..

                                                                             http://matcuoi.com

No comments: