Friday, 7 February 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

bismillahirrahmanirrahim, tadi kite ber'blogwalking', then terjumpe satu blog yang sweet ni ha, blog Shida Radzuan, the owner buat satu giveaway, hadiah best best kot! kire ber'blogwalking' sambil try nasib la ni kan, hhe, alhamdulillah done follow the instructions, just wait and see je sekarang, hho, 40 orang pemenang je yang dicari, 
antara penaja dan hadiahnye :-
Kategori Blogger :
Hadiah yang ditaja : Kain Batik Indonesia x1, Tudung Bawal Kangroo x2, Bookmark Calendar x15, Bookmark Plastic Cute x2, keychain Penang x1, FM Langkawi x1 , Keypad Sticker+Moused Pad Cute x1, Card Holder+Contact Lens Case Cute x1 
Hadiah yang ditaja : Bookmark Calendar x10, Cash/Topup RM30 x1 
Hadiah yang ditaja : T-Shirt Geek x1, T-Shirt Havoc x1 
Hadiah yang ditaja : Keychain England+Sling Bag x2 
Hadiah yang ditaja : T-shirt Havoc+earring x1 
Hadiah yang ditaja : Novel Bahagia Dalam Rahsia x2, Shawl x2 
Hadiah yang ditaja: Cash/Topup RM20 x1 



Kategori Onlineshop : :

1. AHR Boutique  
Hadiah yang ditaja : Bedak Tanaka x1, Hand Sock x1,  Smurf Shoes HP Plug x1 
Hadiah yang ditaja : Shawl x1, T-Shirt Perempuan 
Hadiah yang ditaja : Bedak Tanaka x2, Harum Malam x1 
Hadiah yang ditaja : Chewable Vita-C 100mg (shaklee) x1 
Hadiah yang ditaja : Handmade Bracelet x2 
Hadiah yang ditaja : Chinch Tea/sachets (shaklee) x3 
Hadiah yang ditaja : T-Shirt Korea x1, Jacket Electric Blue (Ashanim) x1 
Hadiah yang ditaja : Barangan Craft x2 
Hadiah yang ditaja: Pack Trial Vitamin C Shaklee 30 biji x2  
Hadiah yang ditaja : Silk Scarfs (4002,1012) x2, Bracelet x1


semua blogger2 and pemilik online shop yang hebat la kiranya, waaaa,
 so jom la ramai ramai meriahkan giveaway ni, best kotttttt!
semoga kite antara orang yang bertuah! yeay!
                                                                         http://matcuoi.com
  Assalammualaikum, peace upon you.
http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :

11 comments:

Iyqa Gani said...

hai... saya dr segmen sama.. dtg singgah sini..
jemput singgah ke segmen saya pulak..
http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

gudluck..

^_^

Ayna Shuhada said...

thanx :)
good luck jugak :)

Mama Safiy Arfan said...

dari ga yg sm..dh folo ye..gudluck

Ayna Shuhada said...

goodluck jugak :)
tenkiu :)

Shida Radzuan said...

thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
good Luck :)



admin,
www.duniashida.com

Lysa.Lexia said...

Hi dear! :) I wish you goodluck yeah!
Lysa datang menjenguk dari GA yang sama ^^

http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Marionette Doll said...

hi from the same GA ^^ gdluck, visit2 back yeaa

http://marionettelifegoeslala.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

mOoN said...

singgah cni dari GA yang sama.. Good luck..

http://www.munirahizzan.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Nadd said...

Hai m godluck . btw nad dari ga yang same jemput singgah .
http://mycharmingcrush.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

zaf said...

zafirah here :) dr sgmen kak shida..jom singgah

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2014/02/specially-written-for-pregnant-mommy.html

N-fiq :D said...

Hye! Blogwalking here :) Kalau tak keberatan, Jemput join Giveaway dari saya pula ye :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

nRelate Posts and Homepage