Thursday, 13 February 2014

Menang First Giveaway by Nur Lovekasih Blog



onyonyonyo~

one word, alhamdulillah http://matcuoi.com
for the first time join GA dan tak sangka antara 66 orang yg join, kite antara 9 orang yang terpilih :)
dan menang novel pulak tu, hiks

oh yang ni ada kat shoutbox kat sidebar tu haa :)
yang ni ID peserta yang join, kite no 56~



dan ni senarai pemenang, tengok2 no 56 ada, alhamdulillah :)
terkejut gile kot sampai tonyoh mata 2 , 3 kali, lepas dah kompem terus lari2 riang pi bilik syasyot cakap kite dapat novel! peberet kot novellllll, hiks
actually kan, hadiahnya boleh pilih, ade shawl, tasbih digital, novel, blouse, topup dll
nasib baik lah kite yang terawal dapat tau mende ni so benefit nya kite dapat pilih la ape yang kite nak, hho



yup, ni la shawl and blouse yang ditawarkan, hhe
saje tunjuk gambar blouse ngn shawl padahal kite pilih novel, hiks
lepas check teros gigih pm sis tu kat fb, hho, takot novel ku lesssssap di booked orang lain, hee
okay sape yang nak tengok entry pasal GA tu klik SINI

oh satu lagi, for those yg asked me pasal lagu UNIC kat belog ni, kome nak tanye lagu yang mane satu ek??
ade banyak kot lagu yang kite masuk dalam playlist ni, hho

orite, tu je kot, lagi sekali, alhamduillah ya rabb, tak sangka sangat, tu la orang cakap rezeki tu kite tak jangka kan?
minggu ni macam macam benda baik jadi, syukur, nangissssss.

 Allah ambil satu sebab nak ganti dengan sepuluh~
Allah tu baik kan?
btw, tahniah untuk yang menang :)
                                              may Allah bless~
salamun 'alaik 

http://matcuoi.com