Wednesday, 16 July 2014

Berat turun...

Assalamualaikum, lama dah tak update kan..
bzy la, cari duit nak beli iphongg, lame ngidam, hahaha
sejak bulan puase ni berat turun mendadak, takde consume pape product pon, maybe letih keje n time buke puase pon tak melantak macam syaitonnnn, hhak

tak tinggi mane pon, 154cm je, gemok pendek, hhak
yg bestnye tulang selangka/collarbone yg lama menghilang dah timbul,yeayyyyyyy
tak tau ape tu tulang selangka?


ha yang bawah leher tu, kalau timbul sgt pon x lawa jgk,contoh camni

  
bagi aku yang paling elok yang camni


selalunye orang yang ada tulang selangka tu memang kuruihhhh, hha
target sebelum raya 49kg
target sebelum masuk sem 3 bulan 9 nt 45kg, doakan yeeeeee,
target aku untuk 3bulan cuti n sebelum masuk sem 3 :-
1) nak dapat anugerah dekan
2)nak berat 45kg
3)nak iphone 5s 32gb
alhamdulillah dah check result n dapat anugerah dekan,
berat 45 tu otw, bosan pegang angka 5 je bertahun
iphongg pon otw, insya allah sebelum raya, ni tengah survey2, iphong tu aku ngidam dari aku skolah lagi sampai la buat degree, dari form 4 kotttt, 4tahun memendam rase, ye la keperluan lain banyak, duit yuran, laptop, printer, mp4, duit buku beratus2, alhamdulillah dgn disiplin yang tggi n semangat berjimat cermat aku mampu beli semua ni dengan usaha aku sendiri, yeahhhhhhhh!
lastly, semoga aku dapat berat 45kg sebelum naik pentas amek anugerah dekan nt, amin.
permudahkanlah ya Allah..

3 comments:

syazrah tarmin said...

Amin amin amin... semoga apae yg syu targetkan tu tercapai la yee... hihi :D

fifie feyca said...

wah wah congratulation dapat anugerah dekan.. n good luck n semoga berjaya mencapai semua impian awk tu.. insyaAllah amin...

fifie feyca said...

wah wah congratulation dapat anugerah dekan.. n good luck n semoga berjaya mencapai semua impian awk tu.. insyaAllah amin...