Tuesday, 6 May 2014

Presentation.


*anak sape la ni tergolek-golek


Assalamualaikum w.b.t,
aku menaip sambil makan megi hot cup, makanan ruji student di akhir-akhir sem,
sebab ptptn dah kurang.
Padan muke aku. Kahkah
Orite hari ni buat kesekian kalinya presentation aku tunda lagi.
Pheww, takot sebenarnya.
Sebab aku yang kena buat opening dan bercakap pasal AURAT LELAKI.
Ehh TER caps lock pulak, heee
Sebab kuliah aku ramai lelaki tu yang berat sikit.
Kang ade yang bagi soalan maut pulokk.
Dah la malas nak citer.
Allahu..
Mudahkan aku khamis ni, amin


p/s : Syasya cite yang Kak Fina cakap Syasya, aku, Hani n Atie asik post pasal nikah je kat fb sejak akhir-akhir ni, macam dah ada bau2 nasik minyak. Dan Syasya cakap "ala Shud tu mmg dah ade orang tunggu". Hmm no comment --"

No comments:

nRelate Posts and Homepage