Saturday, 24 May 2014

Study week.


*baru tengok buku budak ni dah melalak*



Dah aku malas nak cakap pape.
Aku nak cepat2 habiskan exam, balik umah, keje dan beli iphone5s
Minggu study week ni jugak lah aku kena CHARLIE.
Dan ulser, ni kalau umi tau mau kena bising ni.
Sekarang aku da jadi pemadam pendendam kat charlie, jumpe je teros bunuh!
Selalu jumpe aku mesti buang kat luar sebab pikir dia ada family bla bla, tapi lepas kena sengat ngan air bisa dia aku jadi lebih kejam. Firaun sungguh aku.
Seksa.
Ulser ni bile nak baik tah, nak gosok gigi punye la sakit, tak gosok gigi kang haa.
Roomate dah g exam.
Aku sorang2 kat bilik melalak lagu sambil study dan jeling2 mane tau ade charlie merayap.
Damn. Sakit.
Takpelah sakit sebab binatang tu tapi..
Semoga aku dapat dekan. Tu je.
Bye, salam.




1 comment:

Nadratul Syazwana said...

Eh Ayna stay mana? Mesti utara kan ada kes charlie charlie ni T.T

nRelate Posts and Homepage