Saturday, 26 April 2014

struggle.




Assalamualaikum..

Just a quick update.
Maaf jarang update, just a little bit busy right now.
Presentation Aqidah & Akhlak, assignmet TITAS, mid-term bagai, phewww..



haha, yang ni aku buat 2-3 kerja dalam 1 masa, taip pasal adat resam untuk subjek TITAS, layan utube lg =='
penat ohh hari-hari tido 3-4 pagi,
mohon dipermudahkan urusan aku untuk present Aqidah nanti..
Hani & Hajar, good luck sygs2 semuaaaa..
Esok mid term Bahasa Arab, bangun pagi ni kepala berat sangat, macam nak demam..
Allahu, kuatkan aku.


Seluaq tidoq + berbungkuskan selimut, seram sejuk macam nak demammmm.. Sudah! Ayuh kita study discrete math! yoshhh!
 Arab dah cover dah malam tadi, alhamdulillah..


p/s : umi aku stdy kat uthm dan dia satu2 nya dalam kelas tu dapat 4flat, fine tercabar. kbaii nak study.




No comments: